Το blog αυτο θα αναφέρει τα πράγματα που συμβαίνουν στην χώρα μας και θα εκφράζει πολλούς ΕΛΛΗΝΕΣ

Γιατι είμαι blogger και οχί δημοσιογράφος, θέλω μεσα άπο αυτό το blog να γράφω τις σκέψεις μου ελπίζοντας σε ένα καλύτερο άυριο και σε μια καλύτερη κοινωνια.

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ


Πρίν τις εκλογές Γιώργο παπανδρέου έλεγες  σε κάθε συνέντευξει ότι υπάρχουν λεφτά για όλους και μόλις βγείκες άλλαξες το τροπάριο και χαμήλωσες τους τόνος για τα λεφτά που θα έδεινες για να βγούμε άπο το οικονομικό αδιέξοδο και όχι μόνο δεν βελτιωθηκε η οικονομιά της Ελλάδας άλλα μπορεί να χειροτερεύσει στο μέλλον.
Ο κόσμος πλέον έχει φτάσει σε αδιέξοδο οικονομικό δεν έχουν λέφτα και δανειζονταί άπο τράπεζες που μπορεί να τους τα πάρουν και όλα αν δεν έχουν να δώσουν λεφτά,η κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι για την οικονομιά της χώρας μας και να μην επαναπαύεστε επειδη δεν σας ασκούν αντιπολίτευση τα άλλα κόμματα και πιο πολύ η νέα δημοκρατία γιατί τα ίδια κάναν και αυτοί και έχασαν με 10 μονάδες διαφορά μην νομιζετε ότι δεν μπορεί να γίνει και το αντίθετο.

1 σχόλιο:

  1. EMEIS DEN TO KATABAMA SOSTA .OTAN ELEGE TOUTH THN KOUBENTA ENOOUSE OTI UPARXOUNE LEFTA NA FANE EKEINH OXI GIA MAS,KALHSPERA SAS,

    ΑπάντησηΔιαγραφή