Το blog αυτο θα αναφέρει τα πράγματα που συμβαίνουν στην χώρα μας και θα εκφράζει πολλούς ΕΛΛΗΝΕΣ

Γιατι είμαι blogger και οχί δημοσιογράφος, θέλω μεσα άπο αυτό το blog να γράφω τις σκέψεις μου ελπίζοντας σε ένα καλύτερο άυριο και σε μια καλύτερη κοινωνια.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ;

Το πρώτο θέμα που θα συζητήσει του νέο blog katadia είναι για τον υποτίθεμενο νόμο που θα γεινόταν για να μην καπνίζουν στους κλειστούς χώρους πράγμα που δεν έγεινε ποτέ μιας και όλοι οι ελληναράδες που καπνίζουν αντιδρούσαν και μαζί τους και οι καταστηματάρχες με την εύκολη δικαιολογία ότι θα είχαν μείωση των κερδών τους γιατί δεν θα ερχόντουσαν πελάτες σε μαγαζί που δεν θα επιτρεπόταν το κάπνοισμα.

Κατα την γνώμη μου ο νόμος αυτός δεν εφαρμόζεται έπειδη δεν είπαν άπο την αρχή ΤΕΡΜΑ το τσιγάρο σε όλους δημόσοιους χώρους, άλλα λέγαν να βάλουν τα μεγάλα μαγαζιά καλύτερους έξαερισμούς και να τα χωρίσουν στην μέση και τα κάτω των 70 τ.μ να δηλώνουν άν θα επιτρέπεται το τσιγάρο ή όχι και τα υποτιθέμενα πρόστυμα που θα βάζαν πράγμα που δεν έγινε ποτέ τίποτα άπο όλα αυτά.

Πρέπει να καταλάβουμαι όλοι σε αυτήν την χώρα που ζούμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαιώμα να αναπνέει καθαρό αέρα και όχι τα βρώμικη μυρωδιά των τσιγάρα των άλλων και να γείνεται χωρίς να το θέλει καπνιστής επειδή οι πιο πολλοι άνθρωποί καπνίζουν παντού με την ελλήνικη δικαιολογεία ότι στην Ελλάδα δεν υσχιούν τέτοιοι νόμοι και αφού καπνιζουν όλοι θα το κάνω και εγώ και δεν τους νοιάζει αν σε όλοι την ευρώπη εφαρμόζεται, άλλα με τέτοια κοινωνία που έχουμε τη να πείς ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Ο νόμος αυτός θα πρέπει να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα επιτέλους και θα είναι πολλοί καλό για την υγεία μας πάνω απ΄ολά γι΄αυτο θα πρέπει να το λάβει σοβαρά οι κυβέρνηση και να το πράξει.

Γιατί ολοί οι άνθρωποι έχουμε τα ίδια δικαιώματα
Θα με ενδιέφερε πολύ οι γνώμη σας γι αυτο αφήστε ένα σχόλιο για να πέιτε την αποψή σας

2 σχόλια:

  1. TA IDIA GINONTE KAI EDO STH GERMANIA,TORA GINETE MIA PROSPA8EIA NA MAZEFTOUNE 900.OOO UPOGRAFES GIA NA APAGOREFTI SE OLA TA MAGAZIA,GIA TOUS DIMOSIOUS DEN TO SIZITAME EINAI EDO KAI XRONIA .AUTA KAI KALOS SE BREIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. distixos o nomos autos isxuei mono stis dimosies ipiresies kai oxi sta kentra diaskedasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή